3 ting der er værd at vide om forbrugslån 

Forbrugslån som også indgår under navnene kviklån og smslån er blevet en stor synder blandt mange forbrugere. Det adskiller sig fra et realkreditlån – eller huslån ved at der ikke skal stilles sikkerhed, og at man kan bruge pengene lige som man vil. En fristelse som mange ikke kan udstå, men som koster dyrt. 

Som hundeejer ved ud måske hvor mange omkostninger der medfølger ved at have kæledyr for at skabe de bedste forudsætninger. Måske har du selv overvejet at optage et lån i forventningen om at kunne skabe den gode livsstil? – hvis ja, bør du læse med her for at blive klogere på betingelserne for forbrugslån. 

Renten er ikke alt 

Mange der optager et forbrugslån, begår den fejltagelse at udelukkende kigge på renten. Renten er dog ikke det eneste man skal kigge på, da der ved et lån oftest også medfølger øvrige gebyrer og renteomkostninger. 

Når man skal finde det bedste forbrugslån på markedet, er det derfor en fordel at foretage en grundig informationssøgning og kigge på de årlige omkostninger i procent. Du kan danne dig et godt overblik over forskellige lån på siden her

Hurtig tilbagebetaling 

Lige så hurtigt som forbrugslån er at optage, lige så hurtige forventes de at skulle være tilbagebetalt. Med et forbrugslån stiller låneudbyderne ikke nogen sikkerhed, og derfor vil de også gerne have pengene hurtigt igen.Det er derfor væsentligt at gøre op med sig selv, hvorvidt man er i stand til at kunne tilbagebetale inde for den korte låneperiode. 

Dårlig kreditvurdering 

Virksomhederne lever ikke altid op til deres ansvar om ordentlig kreditværdighedsvurdering, hvorfor at man er dårligere stillet end hvis man lånte pengene i sin bank. Det er derfor væsentligt at man selv forinden forelægger et budget. Hermed kan man skabe et overblik over sine indtægter og udgifter og således undgå at havne i en endeløs gæld.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *