Træn med din hund

Træning kan til tider blive en sur pligt når hverken overskuddet eller motivationen melder ind. Men som vi er blevet belært med fra alle verdens hjørner, så er motion en vigtig del af vores livsstil for at kunne holde energien og sundheden oppe. Med hjælp fra din hund, kan du hurtigt vende den sure pligt til noget sjovt. 

Hunden er din bedste følgesvend, og uanset hvor end vi bevæger os, så ved vi at den altid vil være lige i nærheden. Når det gælder træning, er dette særligt noget vi kan drage gavn af, for motion er som regel altid sjovere med en ven ved din side. Vi har derfor samlet nogle tips til hvordan du kan få mest muligt ud af din træning i selskab med din hund. Det kunne eksempelvis være at ved at finde den bedste trampolin til nedgravning i haven, som dig og din hund kan boltre jer på.  

Udfordrende gåtur 

Gåturen er den mest oplagte og foretrukne motionsform blandt mange hundeejere. For at gøre den sjovere for både dig og din hund kan du tilføje nogle få udfordrende elementer undervejs. Det kan være at medbringe et sjippetov og træningselastikker som en ekstra aktivitet undervejs, samt godbidder der giver hunden mulighed for at bruge snuden og blive mentalt stimuleret. Du finder masser af træningstilbehør inde på Nettofitness.  

Løb 

Cardio er den hurtigste måde at forbrænde kalorier på, og hvis du ikke er så meget til at løbe i naturen, guider Nettofitness også til de bedste cardiomaskiner til hjemmet. Som hundeejer med en travl tilværelse kan det sommetider være svært at få gået de helt lange turer som dræner den logrende ven af for energi. Men en løbetur ude i naturen, spreder du endorfiner til hele kroppen, samtidig med at du er sikker på at begge parter er udkørt efterfølgende. Skal det være ekstra udfordrende kan du konkurrere med din hund om hvem der kommer først i mål. 

Styrketræning 

Styrketræning er sund og godt for hele kroppen, og sørger for at holde dig stærk og smidig. Der findes adskillige måder hvorpå man kan styrketræne som ikke nødvendigvis kræver et træningscenter. Nettofitness har samlet anbefalinger til noget af det bedste træningsudstyr på markedet, og flere guides til hvordan du kan udfordre dig selv på en sjov og alternativ måde.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *