5 ideer til pakkekalenderen til ham og hunden

Det er blevet meget populært at give pakkekalendergaver til voksne og dyr, det er altså ikke længere kun børnene, der kan nyde godt af at pakke en ny lille ting op hver eneste dag. Der findes mange forskellige måder at lave pakkekalender på, nogle giver 24 små gaver, der kan være mere eller mindre brugbare, hvorimod andre kun laver pakkekalendere til weekenderne i december. Vælger man kun at give gaver i weekenderne har man mulighed for at kræse lidt mere om modtagerens ønsker og give lidt større eller dyrere gaver til ham.

Der er dog også nogle, der laver pakkekalendere til deres hunde således, at de får griseører, pivedyr, bamser, blinghalsbånd eller bidelegetøj i kalenderpakker, dog skal man som ejer jo hjælpe dem med at pakke op. For at gøre det en del nemmere at planlægge og indkøbe pakker til pakkekalendere, kan man nu finde pakkekalender til ham 2017 på nettet, hvor disse allerede er planlagt fra forskellige hobby- eller interessekriterier. Der findes mange forskellige kategorier at vælge imellem, her kommer 5 ideer;
1. Kalender med italienske specialiteter
2. Bornholmske lækkerier
3. Pakkekalender m. alkohol
4. Fræk pakkekalender
5. The, kaffe, chokolade kalender.

Pakkekalender vs. julegaver i 2017

Det kan være en noget kostelig opgave at skulle finde både gaver til pakkekalenderen til ham og hunden i december måned, når man også ofte er underlagt at der skal indkøbes en større julegave, der forventes at være lidt dyrere. Man kan have nok så mange gode ideer til kalenderpakkerne, men hvis du også mangler julegaveideer til ham så kig på listen her, hvor mulighederne er åbne uanset hans interesser og hobbies. Nogle af de 5 bedste ideer til julegaver til ham kan f.eks. være en af de mange forskellige oplevelsesgaver såsom et kroophold, wellness eller en vild fysisk aktivitet.

Dog kan man også finde andre gode ideer blandt gavekort til f.eks. musik og streamingtjenester, forskellige gadgets eller brugbare gaver såsom nye knive eller høretelefoner. Mulighederne er uendelige når man først ved, hvor man skal kigge efter disse. Dog er det vigtigste element når man leder efter gaver til pakkekalenderen og juleaften, at man har modtagerens præferencer for øje. Der er mange glæder omkring konceptet af gaver, både glæden ved at give en gave, glæden hos modtageren når den pakkes op og glæden hos modtageren og måske en selv, når den bruges og mindes.

Julegaver til hunden er blevet meget populært i de danske familier

Hvis man spørger hundeejere overalt i landet er det ganske få af dem, der vil beskrive deres hund som et ’kæledyr’, da ens firbenede ven oftest betegnes som et familiemedlem. Familiemedlemmer skal også have gaver så de kan mærke at det er jul, derfor ses der et stigende forbrug blandt de danske forbrugere når det kommer til julegaver til hunden. Dog er det langt billigere at købe julegaver til sine dyr, end det er til den øvrige familie, da dyr oftest bliver glad for noget, der kan spises.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *