Hold øje med din hund fra oven med en drone

Der findes op til flere steder i landet, hvor du kan lade din hund gå frit på større arealer, der er indrettet til dette formål. Der er nogle hunde, der er mere glade for dette end andre, da de har meget energi og derfor også gerne løber på livet løs. Som hundeejer kan det derfor i nogle tilfælde vise sig at være en kende vanskeligt at følge med hunden.

Det er noget, du kan finde flere løsninger på, men dog uden at skulle begrænse din hund ved f.eks. at lade hunden løbe med en længere line eller deslige. Én af de mest traditionelle løsninger er naturligvis, at du skal træne din hund til at holde sig inden for en overskuelig afstand eller derimod komme tilbage til dig, når du kalder efter den per navn.

En helt anden – og mere traditionel løsning – er, at du vælger at sætte en drone i luften, der kan bruges til at holde øje med hunden. Det er ikke ensbetydende med, at du skal investere i en stor drone, da der kan findes op til flere mindre og billige legetøjsdroner, der sagtens kan bruges til et formål som dette, hvis det er noget, du har et ønske om.

Er det ikke svært at styre en drone, mens du går tur?

Der er mange, der tror, at det er svært at skulle styre en drone, mens du går rundt med din hund. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det faktisk slet ikke er tilfældet. Når du først har lært det, så er det ikke synderligt svært og vil derfor også virke naturligt. Mange ender endda med at udvikle det som en decideret hobby, fordi de synes, det er sjovt.

Ydermere, så findes der også op til flere droner, der kan instrueres i at følge efter en bestemt person, der enten holder en smartphone eller en chip. Er der tale om en chip el.lign., så kan det med fordel spændes fast i hundens halsbånd eller på selen. Det vil sikre, at dronen selv følger hunden rundt og at du kan holde øje med den på din mobil.

Kan en drone bruges i alle områder?

Du kan bruge en drone i langt de fleste områder. Det er dog ikke alle steder, at det er muligt eller lovligt. Er der tale om et område, der består af mange træer eller på anden vis er tætbevokset, så kan det være svært for dig at bruge din drone, da den enten forstyrres af den tætte bevoksning eller at du derimod ikke kan se noget via kameraet.

Derfor er det også en rigtig god idé, at du sørger for at overveje, hvor du egentlig går tur med din hund, inden du køber en drone. Det kan nemt vise sig at være spild af penge, hvis du ikke kan bruge din drone til det tænkte formål, når du endelig får den købt. Ellers bør du vælge område med udgangspunkt i, at du gerne vil kunne have dronen med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *