Kæledyr er dyre – her er 4 tips til en bedre økonomi

Det giver rigtig meget glæde i hverdagen at have et kæledyr. Det er næsten lige gyldigt, hvilket et der er tale om. En kat er god til at holde en med selskab på en stilfærdig måde. Der skal du kunne acceptere, at den kommer og går, som den vil. En hund er loyal, men også langt mere krævende. Den gør dog, at du dagligt kommer ud at røre dig, og det kan være rigtig sundt.

Udover, at det er en stor glæde at have kæledyr, kan det dog også være en stor udgift. Kæledyr koster nemlig mange penge at have. Det er både i foder, dyrlæge og lignende. Vi kommer derfor her med fire tips til, hvordan du kan få bedre råd til at have kæledyr.

1. Vælg noget billigt mad

Der er mange penge at spare på at vælge noget billigt mad til dine kæledyr. Du skal selvfølgelig ikke gå på kompromis med kvaliteten, men det kan være en god ide, at du finder frem til det bedste og det billigste.

2. Gå efter gode rabatter på dyremad

Dette er lidt en variation over nummer et. Nemlig at du skal købe store mængder mad ind til dit kæledyr, når der er tilbud på det. Det gør, at du kan have mad stående til resten af året, eller måske længere. Når du har mulighed for at købe meget ind på en gang, er det eneste, du skal være opmærksom på, udløbsdatoen.

3. Find en billig dyrlæge

Der er mange, der vælger den nærmeste dyrlæge, når de skal vælge en. Men har du et sundt kæledyr, vil du typisk ikke komme der mere end en eller to gange om året, når dyret skal vaccineres. En dyrlæge er dyr, og det er derfor en god ide, at du går efter en billig – også selvom du skal køre lidt længere.

4. Lav dit eget legetøj til dit dyr

Både hunde og katte synes, at det er sjovt at have masser af legetøj, men hvis du køber det i en dyrhandel eller i supermarkedet, bliver det hurtigt dyrt. På nettet kan du finde masser af videoer om, hvordan du kan aktivere dit kæledyr, uden at det koster en bondegård.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *