Kom i fysisk form sammen med din hund med disse 4 tips

Nøjagtig som os mennesker, er det vigtigt for en hunds trivsel og gennerelle helbred, at den er i form og ikke bliver overvægtig.  Mens hvalpe som oftest er aktive og fulde af energi, så har ældre hunde tit tendens til at blive mere dovne med alderen. Som hundeejer har man et ansvar for, at ens hund holder sig i god fysisk form. Så hvorfor ikke gøre det sammen? Her får du 4 tips til sjove fysiske udfoldelser med din hund.

4 sjove måder at komme i fysisk form ejer og hund imellem

  • Den mest ligetil og naturlige måde er naturligvis at gå nogle lange ture med din hund i snor. Er den trænet i at gå, kan du nærmest tage den på tur hvor som helst.
  • Løb med din hund. Rundt om i Danmark findes der et væld af hundeskove, hvor det er tilladt at lade sin hund løbe uden snor. En løbetur i skoven er god og sjov motion for både ejer og hund.
  • Hvis din hund er godt opdraget og lydig, kan du også cykle en lang tud med din hund. Sørg for at finde en snor der er egnet til formålet, så du undgå farlige uheld. Cykel helller ikke så stærkt, at du mister kontrol over hunden eller cyklen.
  • Tag din hund med på stranden. Sommervarmen er over os, det er lige så skønt for din hund som for dig, at blive kølet af i havet på en solrig dag. Svøm en tur med din hund, kom ikke for langt ud og hold øje med strømmen. Din hund vil elske at lege vandhund sammen med dig.

Der er altså masser af muligheder for at komme i god fysisk form sammen med din hund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *