Sådan kan du dyrke sport sammen med din hund

Rigtigt mange danskere har hund, og hvis man interesserer sig for at dyrke sport og holde sig i form, kan det at dyrke sport sammen med sin hun være en utrolig dejlig måde at være sammen på for både hund og menneske. Læs med her og få gode tips til, hvordan du kan gøre.

Det er set, at folk vælger at sætte deres hund på løbebåndet, for at den kan få sin motion, men sådan bør det ikke være, for hunden har brug for at komme ud og få frisk luft og snuse til nye ting. Hvis man ikke har tid eller lyst til at have en hund, skal man overveje, om det er den rigtige beslutning anskaffe sig en hund.

Spil fodbold med din hund

Hvis du har en travl hverdag og både skal dyrke sport og gå tur med hunden, kan du slå to fluer med ét smæk ved at dyrke motion sammen med hunden. Tag den for eksempel med på løbetur, den vil elske at løbe sammen med dig, og faktisk kan den øge dine præstationer, da den temmelig sikkert kan løbe hurtigere end dig, og du derfor kan søge at følge trop med den.

Du kan også spille fodbold med din hund, det er altid et hit. Hunde elsker at lege med bold, og her kan du udtænkte metoder, så I begge får rørt jer og får boldtid. Det kan også være en mulighed at cykle sammen med din hund, men her er det sandsynligvis dig, der er den hurtigste, så da må du tage hensyn til hunden, så den ikke bliver overanstrengt.

For begge parter gælder det, at restitution er nødvendigt efter hård træning, så giv både dig selv og hunden en velfortjent pause, når I kommer hjem fra træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *